ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Β.ΕΛΛΑΔΑΣ

Με πίστη και όραμα για το παρόν και το μέλλον του Ελληνικού Ταεκβοντο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

25 Jan
Ο Κώστας Τζιδημόπουλος, ένας άοκνος εργάτης του Ολυμπιακού ταεκβοντό, ένας μοναδικός δάσκαλος, έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών. ...
Αναλυτικά...

Ο Κώστας Τζιδημόπουλος, ένας άοκνος εργάτης του Ολυμπιακού ταεκβοντό, ένας μοναδικός δάσκαλος, έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών. Εθνικός προπονητής για πολλές δεκαετίες, οδήγησε τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες στην απόλυτη καταξίωση: τα Ολυμπιακά μετάλλια.

Με το πάθος του και τις γνώσεις του για το ταεκβοντό, δημιούργησε μια γενιά αθλητών και αθλητριών που ανέβασαν το άθλημα στην κορυφή, ενώ πολλοί εκ των μαθητών του, έχουν σήμερα τα δικά τους σωματεία σε όλη την Ελλάδα, τα οποία τροφοδοτούν το άθλημα με νέα ταλέντα επιβεβαιώνοντας την παροιμία πως με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις. Γιατί είναι γεγονός πως ο Κώστας Τζιδημόπουλος ήταν ένας σπουδαίος δάσκαλος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος του εύχεται καλό ταξίδι. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο Βέτα και τα δύο του κορίτσια, Ειρήνη και Ευαγγελία, τα οποία και έχουν ακολουθήσει τον δικό του δρόμο, αυτόν της προπονητικής στο ταεκβοντό.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει δάσκαλε

αρχειο ανακοινωσεων