ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Β.ΕΛΛΑΔΑΣ

Με πίστη και όραμα για το παρόν και το μέλλον του Ελληνικού Ταεκβοντο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

16 Jan
Την ευκαιρία να κάνουν τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, είχε η διοίκηση της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος στην πρώτη συνάντηση με τους προπονητές των κλιμακίων αγωνιστικού αλλά και τεχνικού που ανακοίνωσε πρόσφατα. ...
Αναλυτικά...

Την ευκαιρία να κάνουν τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, είχε η διοίκηση της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος στην πρώτη συνάντηση με τους προπονητές των κλιμακίων αγωνιστικού αλλά και τεχνικού που ανακοίνωσε πρόσφατα. Ο πρόεδρος της ΕΤΑΒΕ, Χρήστος Μανώλης, αφού καλωσόρισε τα νέα προπονητικά στελέχη στην οικογένεια της Ένωσης, αναφέρθηκε στη χρονιά που ήδη διανύουμε λέγοντας ότι «το 2022 ανέβασε τον πήχη ψηλά και πρέπει να υπάρχει συνέχεια κα συνέπεια».

«Το 2023 είναι μια χρονιά ορόσημο για την ΕΤΑΒΕ. Η επικείμενη έναρξη της συνεργασίας με την Βουλγαρία, η δημιουργία κλιμακίου στο poomsae, αλλά και η αγωνιστκή παρακαταθήκη των τελευταίων ετών, μας υποχρεώνει να είμαστε σε μια συνεχή εγρήγορση. Νοιώθω ότι το 2023 θα είναι μια χρονιά όπου οι αθλητές της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος, θα βρίσκονται συνεχώς στην επικαιρότητα για τα αγωνιστικά κατορθώματά τους. Η συνεργασία που θα έχουμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς, είμαι βέβαιος ότι θα φέρει τους επιθυμητούς καρπούς, για τη συνολική ανάπτυξη του Ολυμπιακού ταεκβοντό στη Βόρεια Ελλάδα», είπε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Μανώλης απευθυνόμενος στους 13 προπονητές των κλιμακίων.

Με την ολοκλήρωση των προπονητικών πλάνων ενόψει της νέας χρονιάς, ο πρόεδρος της ΕΤΑΒΕ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, με την Γεσθημανή Ορφανίδου να είναι η τυχερή που βρήκε το φλουρί, ενώ η μέρα έκλεισε με δείπνο σε ταβέρνα της Θεσσαλονίκης.